aku bukan tunggul okay!
Tuesday, March 30 @ Tuesday, March 30, 2010 {4} //
for your information , aku dah lama perhatikan perangai kau
entah kenapa aku rasa macam meluat sangat
kenapa ya? kenapa aku tak boleh kikis perasaan aku yang buat aku rasa macam nak muntah ni?
banyak yang tak kena pasal kau depan mata aku
memang patut kan aku tak boleh fikir "baik-baik" pasal kau
kau perasan tak aku ada depan mata kau?
oh okay, kau tak perasan sebab kau buta
aku tak emo sebab aku tak nak pun jadi emo
aku bukan tunggul.
kenapa dengan kau ni? apa problem negara kau?
entahlah , mungkin kau dah tak suka dengan aku sebab kau buat aku macam ni kan
dah benci buat cara benci
dah tak suka buat cara tak suka
kan senang.


aku tak boleh dedahkan identiti sebab nanti ada pasukan anti MIYA OMAR buat perhimpunan haram depan kelas aku 
.



home about Tumblr FBME


PROFILE
I love my past. I love my present. I'm not ashamed of what I've had, and I'm not sad because I have it no longer.

TAGBOARD
with width 250px

Twitter Updates


Advertisements



Powered by BLOGGER. Layout by AYEMRAWI. Resources XX